1974'den günümüze tadımız hiç değişmedi
1950 yılında Balıkesir’in Susurluk ilçesine bağlı Yıldız köyünde, beyaz peynir mandıracılığıyla başlayan öykümüz; 1974 yılında Balıkesir’in Çayırhisar köyünde 550 m2’lik kapalı ayran üretim tesisi kurulmasıyla devam etti.
1996 yılında Mehmet Özer, Neziha Özer, Necla Kandemir ve Mehmet Ali Özer tarafından şirketleştirilerek günümüze yolculuğunu sürdürdü.
Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
HİSAR SÜT olarak faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde;
- Geleneksel ve doğal yöntemlerle sütten değil yoğurttan kara maya usulü ile ayran üretimini sağlamak,
- Ulusal mevzuatlar ve ISO 22000 Yönetim Sistemi standartlarının çerçevesinde sürekli iyileştirmeler yaparak marka değerimizi korumak,
- Tüketicilerin sağlığını firmanın tüm çıkarlarının üzerinde tutmak,
- Ürün geliştirme ve üretim süreçlerinin gıda güvenliğine etkileri dikkate alınarak kurgulanması ve düzenli revizyonu ile riskleri dinamik olarak kaynağında önlemek,
- Gıda güvenliğini tehdit edecek biyolojik, fiziksel ve kimyasal tehlikeler oluşmadan gerekli tedbirleri alarak tüketicilerine %100 güvenli gıda sağlamak,
- Yıllık planlama işlemi sırasında oluşturulan hareket planları ile performansımızı sürekli iyileştirmek ve geliştirmek,
- Nitelikli, donanımlı ve iyi eğitimli personel yetiştirmek,
- Periyodik eğitimler vasıtasıyla çalışanlarımızı sağlık ve hijyen bilinci yüksek bireyler haline getirmek,
- Yukarıdaki ilkeler doğrultusunda tüm çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın tam katılımı ile uyum içinde hareket etmektir.
- Sistematik ölçümler ve metotlar kullanarak tüketici beklentilerini anlamak, bunları yerine getirirken, otantisite ve hilelere karşı önlemler alınmış kaliteli, hijyenik, zamanında, eksiksiz ve adil fiyat politikalarıyla müşteri memnuniyetini en yüksek seviyelerde tutmaktır.

