Kurumsal

70 yıldır tadımız hiç değişmedi

1950 yılında Balıkesir’in Susurluk ilçesine bağlı Yıldız köyünde, beyaz peynir mandıracılığıyla başlayan öykümüz; 1974 yılında Balıkesir’in Çayırhisar köyünde 550 m2’lik kapalı ayran üretim tesisi kurulmasıyla devam etti.

1996 yılında Mehmet Özer, Neziha Özer, Necla Kandemir ve Mehmet Ali Özer tarafından şirketleştirilerek günümüze yolculuğunu sürdürdü.

Devamı

Bizi Farklı Kılan Ne?

Bilinçli tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile Türkiye’yi doyuran Balıkesirimizin en kaliteli doğal sütlerine, 70 yıllık tecrübe ile kurucularımızın saklı tuttuğu geleneksel tarifimizin de eklenmesi sonucunda ortaya çıkan eşsiz, doğal lezzetimiz 3. nesilde de kalitesinden ödün vermeden süregelmektedir.

Sizleri de bizimle birlikte gelişerek büyümeye davet ediyoruz. Tüm Türkiye’yi ayranın en doğal ve sağlıklı haliyle tanıştıracağız !...

Peki Nasıl?

Thumbnail
01

Süt Kooperatifleri

Süt kooperatiflerinden ve seçkin çiftliklerden temin ettiğimiz doğal ve taze sütümüz +4°C sıcaklığında muhafaza edilerek teslim alınır.

Thumbnail
02

Laboratuvar

Toplanan sütler laboratuvarımızda testlerden geçirilip, ısıl işleme tabi tutulur.

Thumbnail
03

Gizli Formül

Annemizin gizli ve eşsiz formülü kara maya usulü mayalanan yoğurt, ayran olana kadar 4 gün beklemeye alınır. Dinlenen yoğurtlar sulandırılıp Geleneksel Özerhisar ayranına dönüştürülüp, dolum hattına verilir.

Thumbnail
04

Paketleme ve Sevkiyat

Ürünlerimiz, bize özel makinelerimiz ile ambalajlama aşamasından geçer ve paketlenir. Paketlenen ürünlerimiz +4°C'de muhafaza için buzhane bölümüne aktarılır. Dinlenen ürünlerimiz tüm Türkiye'ye sevkiyat ağımız ile gönderilir.

1950'den Günümüze

2015 Haziran ayında Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ne 12.000 m2 alanda kurduğumuz 5.000 m2’lik fabrikamızda yeni ve son teknoloji ile siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek arzusundayız.

Thumbnail