up
logo

1950'den
GÜNÜMÜZE

KURUMSAL

70 yıldır tadımız
hiç değişmedi

1950 yılında Balıkesir’in Susurluk ilçesine bağlı Yıldız köyünde, beyaz peynir mandıracılığıyla başlayan öykümüz; 1974 yılında Balıkesir’in Çayırhisar köyünde 550 m2’lik kapalı ayran üretim tesisi kurulmasıyla devam etti. 1996 yılında Mehmet Özer, Neziha Özer, Necla Kandemir ve Mehmet Ali Özer tarafından şirketleştirilerek günümüze yolculuğunu sürdürdü.

Bizi farklı kılan ne?

Mayamızda Yoğurt Var

Bizi diğer ayran üreticilerinden ayıran en önemli özellik ayranı sütten değil, yoğurttan kara maya usulü ile üretmemiz.

Gönüllerin Markasıyız

Geleneksel yöntemlerle ayran ürettiğimiz için gönüllerde bir numarayız.

Tamamen Doğalız

Ayranımızda herhangi bir katkı maddesi, koruyucu, süt tozu, starter kültür ve benzeri kullanılmamakta.

Soğuk Zincir

Çiflikten sofranıza kadar gelen süreçte +4°C soğuk zincir asla bozulmaz.

Peki nasıl?
01

Süt Kooperatifleri

Süt kooperatiflerinden ve seçkin çiftliklerden temin ettiğimiz doğal ve taze sütümüz +4°C sıcaklığında muhafaza edilerek teslim alınır.

03

Gizli Formül

Annemizin gizli ve eşsiz formülü kara maya usülü mayalanan yoğurt, ayran olana kadar 4 gün beklemeye alınır. Dinlenen yoğurtlar sulandırılıp Geleneksel Özerhisar Ayranı'na dönüştürülüp, dolum hattına verilir.

02

Laboratuvar

Toplanan sütler laboratuvarımızda testlerden geçirilip, ısıl işleme tabi tutulur.

04

Paketleme ve Sevkiyat

Ürünlerimiz, bize özel makinelerimiz ile ambalajlama aşamasından geçer ve paketlenir. Paketlenen ürünlerimiz +4°C'de muhafaza için buzhane bölümüne aktarılır. Dinlenen ürünlerimiz tüm Türkiye'ye sevkiyat ağımız ile gönderilir.

İletişime Geçin

O.S.B 9. Cadde No:1
Altıeylül 10100 Balıkesir